torstai 24. elokuuta 2017

Ensimmäiset vieraat

Kirjoitettu 21.8.

Tänään alkoi toinen kokonainen viikko täällä Tansaniassa, Dar Es Salaamissa, Bunju B:n kaupunginosassa / lähiössä. Istun täällä sisällä ja juon Juhlamokkaa. Suomalaista kahvia toimme mukanamme, kahvinkeitin tosin tulee vasta kontissa. Mutta käyhän se suodattaminen näinkin:



Tänään on todella tuulinen päivä. Vaikka lämpömittari näyttää sisällä +28, niin viileä tuuli ja läpiveto saa ilman tuntumaan paljon viileämmältä. Veimme tänään yhden koulupöydistä parvekkeelle ja söimme lounaan siellä.

Eilen saimme ottaa vastaan ensimmäiset vieraamme tässä talossa. Miken (meidän naapurin ja ainoan englanninkielentaitoisen ystävämme) ugandalainen pastori / ystävä perheineen oli meillä lounaalla ja vietimme aikaa yhdessä melkein auringonlaskuun saakka. Perhe oli oikein ihana, heillä oli kaksi pientä poikaa ja he asuvat Tansaniassa nyt kaksi kuukautta miehen töiden vuoksi. Oli hienoa saada uusia ystäviä ja pystyä kommunikoimaan englanniksi, toivottavasti näemme heitä vielä!



Illalla yllätimme lapset täyttämällä porealtaan, missä he saivat pulikoida iltasuihkun sijaan. Lapsilla, erityisesti isommilla on ollut aika ajoin tylsää ja tekemisen puutetta, kun ei ole vielä oikein kavereitakaan, joten kaikki osasivat arvostaa tätä ”extraluxusta”. Uima-allas ja trampoliini tosiaan
ovat tulossa myöhemmin kontin mukana.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti